BILADI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 535 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Biladi. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 23:48 Top eten superlekker, en super aardig personeel/bezorgers
31 jan 2023 om 20:48 Was super lekker! Een aanrader.
26 jan 2023 om 9:11 Het verschil met wat ik dacht te bestellen en wat ik uiteindelijk kreeg was zo groot, dat het me nu nog verbaasd. De kwaliteit überhaupt was niet echt om voor naar huis te schrijven, te veel uit pot of blik in mijn salade en de avocado? een saus.
15 jan 2023 om 23:36 Als je €1,50 durft te vragen voor zo een klein koekje dan ben je tot alles in staat. Schaam je diep.
7 jan 2023 om 22:27 Super lekker eten dit. Mijn respect.
26 dec 2022 om 0:11 Beste van Thuisbezorgd
25 dec 2022 om 21:20 Zo ongelooflijk lekker!!! Echt heerlijk.
23 dec 2022 om 20:55 Grillgerecht met 4 soorten vlees erg lekker met een gemengde salade erbij, aanrader!
4 dec 2022 om 14:13 De couscous bij bialdi is heerlijk, lekker verse groenten en altijd snel bezorgd
3 dec 2022 om 23:14 Super lekker Avocado milkshakes! De kebab sandwich was ook erg smakelijk!
2 dec 2022 om 13:37 Lekker!
17 nov 2022 om 21:34 Eten was niet lekker en ook tajine was waterig de vorige had ik couscous besteld de groenten was het door elkaar eerst hadden ze lekker eten maar laatst niet meer ik vind het echt jammer .